Бугаївська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Радивилівської громади

Соціальний проект "Ти можеш усе! Можливості безмежні"

Дата: 27.02.2020 13:07
Кількість переглядів: 202

   З метою виконання листа Мінсоцполітики України від 11.02.2020 №2100/0/2-20/58 стосовно впровадження соціального проекту "Ти можеш усе! Можливості безмежні" доводимо до вашого відома наступне.

   Міністерством соціальної політики України разом з Громадською організацією "Прометеус" та Асоціацією "Інформаційні технології України" підписано Меморандум про співпрацю щодо реалізації соціального проекту "Ти можеш усе! Можливості безмежні".

   Меморандум спрямований на об'єднання зусиль, щодо реалізації Програми діяльності Кабінету Міністрів України в рамках цілей Мінсоцполітики України у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ-компанії.

   Проект складається з повного циклу надання можливості усім бажаючим особам з інвалідністю навчитись безоплатно на онлайн курсах та по закінченню навчання прийняти участь у конкурсах на вакантні посади в провідних ІТ-компаніях України.

   Проект триватиме наступні півроку у кілька етапів. В даний час триває реєстрація. Під час реєтрації учасники мають обрати два обов'язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових курсів.

   Навчання розпочнеться з 5 березня 2020 року та триватиме 14 тижнів, ще тиждень - на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі курси на вакантні посади.

   З метою залучення до участі в даному Проекті якомога більшої кількості осіб з інвалідністю просимо провести інфомаційну роботу за допомогою соціальних мереж, розмістити інфографіку у громадських місцях (копія додається) та довести до відома дану інформацію громадським організація осіб з інвалідністю.

Додатки до соціального проекту "Ти можеш усе! Можливості безмежні":

Меморандум

Інструкція 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Результати опитування

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано